Skład: grudkowy ser - wyrabiany z krowiego MLEKA, sól max. 4,5%. Zawartość tluszczu w suchej masie min 25%.
Ser półtwardy, niedojrzały, średnio tłusty, słony, wędzony i parzony.
Przechowywać w temp od 2°C do +6°C. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spozyć do 24h.
Wartości odżywcze na 100g wyrobu: Energia: 1006 KJ/220 kcal Tluszcz:12 g w tym tłuszcze nasycone: 8,52g. Sacharoza: 2,5g z tego cukry: mniej niz 0,2g. Bialko: 22,23g. Sól: 3g.
Ser na grilla, patelnię i do piekarnika – Oryginalny słowacki produkt
Poznaj wyjątkowy ser, który doskonale nadaje się na grilla, patelnię oraz do piekarnika. Produkowany na Słowacji, w sercu malowniczego Parku Narodowego, nasz ser to prawdziwa uczta dla podniebienia, powstająca wyłącznie z naturalnych składników.
Mleko wykorzystywane do produkcji pochodzi od bydła i owiec, które wypasają się na czystych, naturalnych pastwiskach, otoczonych dzikimi ziołami i trawami. Dzięki temu nasz ser ma pełny, autentyczny smak, który idealnie komponuje się z różnorodnymi metodami obróbki – zarówno na grillu, jak i na patelni czy w piekarniku.
Produkcja odbywa się w przepięknym Parku Narodowym, gdzie otoczenie nieskazitelnej przyrody wpływa na jakość i smak produktu. Ten oryginalny słowacki ser to doskonały wybór dla osób, które szukają naturalnych, wyjątkowych smaków w swojej kuchni, niezależnie od tego, czy preferują grillowanie, smażenie czy pieczenie.
Ciesz się smakiem Słowacji w każdej postaci – idealny do grillowanych potraw, smażonych na patelni lub pieczonych dań. Naturalny, pełny smak w każdym kawałku!
Minimalny termin do spożycia 15 dni.