Zamów za min. 200 zł i nie płać za wysyłkę!

Fasolka W SOSIE POMIDOROWYM
Polski produkt*

Fasolka
W SOSIE POMIDOROWYM
530 g

Fasolka
W SOSIE POMIDOROWYM 800 g

7.99 zł / szt
  • Naturalne źródło białka – aż 20 g na 100 g!
  • Fasolka igołomska – bogactwo białka roślinnego
  • Bez konserwantów!
  • Tworzone na wodzie źródlanej - z własnego ujęcia
Skład:

Fasola biała 49%, woda źródlana, koncentrat pomidorowy 5%, cukier, sól, substancja zagęszczająca - skrobia kukurydziana modyfikowana, czosnek, przyprawy, aromat. 

Masa netto: 530 g

Termin przydatności do spożycia w momencie wysyłki 18 miesięcy.

Fasolka Igołomska w sosie pomidorowym – naturalna, wysokobiałkowa, bez mikroplastiku

Tradycyjna fasolka w nowoczesnym, zdrowym wydaniu

Poznaj wyjątkową fasolkę igołomską w sosie pomidorowym, przygotowaną z lokalnej, polskiej odmiany fasoli, znanej z wysokiej zawartości białka – aż 20 g białka na 100 g fasoli. To naturalne, pożywne danie bez sztucznych dodatków i konserwantów, idealne dla wegetarian, sportowców i wszystkich, którzy szukają wartościowego posiłku.

Czysty skład, czyste sumienie – bez mikroplastiku i konserwantów

Produkt jest przygotowywany na krystalicznie czystej wodzie źródlanej, bez użycia chloru i w szklanym słoiku – bez mikroplastiku. Dzięki temu nie tylko dba o Twoje zdrowie, ale i o środowisko.

Dlaczego warto wybrać naszą fasolkę igołomską?

  • ✅ Wysoka zawartość białka – 20 g/100 g fasoli

  • ✅ Gotowe danie roślinne – idealne na szybki obiad lub kolację

  • ✅ Szklane opakowanie – ekologiczne i bezpieczne

  • ✅ Bez mikroplastiku – czysty skład, czysta planeta

  • ✅ Bez konserwantów i sztucznych dodatków

  • ✅ Lokalna fasola igołomska – polska jakość i tradycja

Nasza fasolka w sosie pomidorowym to świetny wybór na szybki, zdrowy posiłek. Możesz ją podgrzać i zjeść solo, podać z pieczywem, kaszą lub ryżem albo wykorzystać jako składnik dań jednogarnkowych.

Pozostałe Warzywa konserwowe